vineri, 28 octombrie 2016

Salariu fix sau comision in Videochat

In ultimii ani videochatul a devenit tot mai popular in randul tinerelor care au probleme in a-si gasi un alt loc de munca sau nu sunt dispuse sa lucreze peste 10 ore pe zi pentru salariul minim pe economie. Videochatul inseamna conditii bune, dar si distractie, comunicare si voie buna, astfel ca tot ce trebuie sa faci este sa alegi un studio profesionist si renumit, pentru a evita numeroase riscuri.
Salariu fix sau comision
Modelele de videochat lucreaza legal, pe baza unui contract individual de munca sau cu un contract de colaborare. Prima varianta presupune asigurarea unui salariu lunar fix, in timp ce a doua, acordarea unui procent din veniturile generate, de cele mai multe ori fiind vorba de 50%, insa aceasta cifra poate varia de la un studio la altul. Ambele variante sunt avantajoase, iar alegerea tine de preferintele fiecarui model.
Plata salariilor
In plus, videochatul este un loc de munca unde nu exista situatii neplacute precum evitarea platii salariilor la timp, ci acestea sunt achitate lunar, la fiecare doua saptamani sau saptamanal. Mai mult, anumite studiouri ofera chiar si posibilitatea de a efectua platile la sfarsitul fiecarei zile de munca, astfel ca orice model ar trebui sa se simta mai motivata cand este rasplatita zilnic.
Siguranta si intimitate
Niciodata nu se va pune problema sigurantei in domeniul videochatului deoarece intreaga activitate se desfasoara de la studio-uri si niciodata nu exista contact direct intre modele si prietenii virtuali, acestia provenind din diferite colturi ale lumii. Mai mult, site-urile cu care colaboreaza studio-urile ofera posibilitatea blocarii accesului celor care provin din Romania sau din oricare alta tara se doreste, in cazul nostru Marea Britanie, Italia sau Spania, acolo unde exista comunitati mari de romani. De asemenea, fiecare fata are la dispozitie propria camera, bucurandu-se astfel de intimitatea de care are nevoie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu