sâmbătă, 18 iunie 2016

Intimitate si discretie la studio

De ce sa aleg un studio de videochat?
Pentru ca un studio iti poate asigura un trai bun, fara grija zilei de maine. Modelele nu trebuie sa se ocupe ele de partea tehnica, adica cea calculatoarelor si webcamurilor si nici de spatiul din care sa isi desfasoare activitaea. In plus, acest domeniu este unul care functioneaza legal, se asigura un contract individual de munca, cu salariu fix, platit la data stabilita. De asemenea, un studio pune la indemana modelelor sale cele mai bune conditii, insa si diferite traininguri sau cursuri pentru a-si putea imbuntati activitatea si a castiga mai multi bani.
Care sunt salariile?
Acestea variaza de la un studio la altul, insa unul dintre marile avantaje este acela ca nu exista un plafon maxim care sa fie atins. Intotdeauna este loc de mai bine si de venituri mai mari, astfel ca adesea se poate intampla ca de la o luna la alta salariile sa fie mai mari. Un model care nu are deloc experienta in acest domeniu poate castiga in prima luna circa 3.000 de lei, insa pe masura ce isi imbuntateste activitatea, salariul va creste constant.
Intimitate si discretie
Fiecare model dispune de propria incapere din care lucreaza, cu dotari de lux si in care nu sunt deranjate de nimeni. In plus, multe studiouri chiar au contracte cu companii de paza pentru a asigura securitatea cladirii. Nici in online, treaba nu sta diferit, deoarece modelele nu sunt obligate sa comunice cu anumite persoane daca nu doresc, iar la cerere se va bloca accesul utilizatorilor din diferite tari, totul pentru a se exclude riscul de a fi vazute de persoane cunoscute.
Chiar daca inca este vazut ca un subiect tabu, videochatul este la mare cautare in ziua de azi, intrucat sunt asigurate o serie de avantaje care cu siguranta ca fac cu ochiul oricui